Tarieven

Er kan altijd gebruik gemaakt worden van twee afzonderlijke ruimtes. In de ruimtes is WIFI, een beamer (alleen op de begane grond) en flip-over aanwezig. Daarnaast is een gastvrouw aanwezig voor ontvangst en de gewenste catering.

De onderstaande tarieven zijn exclusief BTW.

Huur Locatie
Dagdeel (4 uur) Dag (8 uur)
1-14* personen € 275,00 € 500,00

*maximaal 14 personen o.b.v. vergaderopstelling.

Vergaderarrangement

Dit arrangement bestaat uit onbeperkt biologische koffie en verse thee, gefilterd water met verveine, citroen en/of komkommer en een assortiment van huisgemaakte lekkernijen.

Dagdeel € 9,50 p.p.
Dag € 15,50 p.p.

Luxe koffies op nacalculatie

Catering

Zowel het ontbijt-, lunch- als dinermenu zal worden geserveerd op een mooi gedekte tafel met grote schalen die als groep met elkaar gedeeld worden. Mocht u voorkeur hebben voor een andere vorm dan denken wij graag met u mee.

Ontbijt v/a € 11,00 p.p.
Lunch v/a € 18,50 p.p.
Borrel plank v/a € 8,50 p.p.

Dranken op nacalculatie

Het diner is inclusief ambachtelijk brood/gezouten boter/olijfolie en gefilterd water. Bij de keuze van 2 Voor en/of 2 Hoofd heeft u de keuze tussen een vega- vis en vleesgerecht.

Voor- en nagerechten v/a € 9,50 p.p.
Hoofdgerechten v/a € 19,50 p.p.
Voor/Hoofd/Na v/a € 35,00 p.p.
Voor/2 Hoofd/Na v/a € 37,50 p.p.
2 Voor/2 Hoofd/Na v/a € 39,50 p.p.

Dranken op nacalculatie

Overnachten

Overnachten bij Kairos kan in het appartement met woonkeuken, drie aparte slaapkamers en twee aparte badkamers. Deze bevinden zich zowel op de begane grond als op de eerste etage. Voor de overnachting van een grotere groep werken wij samen met collega B&B in Schoorl.

1-2 persoons kamer v/a € 79,00 per kamer
IMG_3992
Offerte aanvragen?