Activiteiten

Wanneer u op zoek bent naar een invulling voor een activiteit als onderdeel van uw vergaderarrangement, denken wij graag met u mee. Hieronder vast een aantal ideeën:

Kookworkshop

De keuken van Kairos heet u vanaf een uur of 17:00 welkom met een drankje en een amuse. Vervolgens inspireren we je met een uitgebreide lokale productentafel en bepaal je samen met de chef het mooiste menu van dat moment. De gerechten worden verdeeld en je gaat als groep zelfstandig aan de slag. We werken zo min mogelijk met uitgeschreven receptuur om zo de mooiste creaties te laten ontstaat. Uiteraard ondersteunt de chef waar nodig om het gebied van smaak, techniek en presentatie. Dan komt het moment van het grote genieten.

Deze activiteit is zowel als onderdeel van een vergaderarrangement als zelfstandig te boeken (vanaf 10 deelnemers). De kosten van een workshop bedragen € 65,00 p.p. exclusief dranken en BTW.

Wandeling

U kunt Schoorl eigenlijk niet bezoeken zonder een wandeling door Nederlands breedste duingebied. Door de unieke mix van strand, duinen, bossen en heide waant u zich in een paradijs dat zich heel goed leent voor het uitwaaien met een team tijdens of na een bijeenkomst maar zeker ook voor het ervaren van individuele stilte. Samen met onze boswachter zullen we een wandeling op maat adviseren.

De kosten hiervan zullen n.a.v. het voorstel worden bepaald.

www.staatsbosbeheer.nl

Wijnproeverij

De heren van Wijndijck uit Heiloo delen graag hun passie voor mooie biologische Franse wijnen. Ze nemen u tijdens een proeverij mee langs het verhaal achter unieke wijnhuizen, leren u de techniek van het juiste proeven en laten u de do’s en de don’ts ervaren van wijn-spijs combinaties.

De proeverij is te boeken vanaf 10 personen en de kosten bedragen
€ 24,50 p.p. exclusief BTW.

www.wijndijck.nl

IMG_0753
Benieuwd naar de mogelijkheden?